Tisztelt Látogató!

Örkény Város Önkormányzatának Képviselő-testülete nevében szeretettel köszöntök minden kedves érdeklődőt a 2019. évi Forraltbor Fesztivál és Gasztronómiai Nagyvásár honlapján.

Örkény Város Önkormányzata úgy döntött, hogy idén ötödik alkalommal szervezi meg ezt az eseményt, mely 2019. november 15-17. között kerül megrendezésre Örkény város központjában a fő utak mentén valamint, a piaccsarnok területén.

Amennyiben Ön még nem járt nálunk kérem, engedje meg, hogy pár szóban bemutassam városunkat. Örkény 4966 lakosú város Pest megyében, a megye déli részén a dabasi kistérségben helyezkedik el. A város a dabasi kitérség déli részének, az örkényi mikrotérségének központja. Vonzását meghatározza, hogy 3 km-re mellette halad el az M5-ös autópálya (örkényi lehajtóval), keresztülhalad rajta az 5. sz. főút és az Albertirsa–Kunszentmiklós közötti négyszámjelű út. A 2019. évi Forraltbor Fesztivál és Gasztronómiai Nagyvásár 3 napja alatta számos program között válogathat a közönség, mind sztárfellépők, mind helyi és környékbeli hagyományőrző csoportok részvételével.

Idén is várja a kilátogatókat a borutca ahol a kilátogató megismerkedhet a különlegesebbnél, különlegesebb borokkal, forralt borokkal. A piaccsarnok területe a gasztronómia kedvelőinek nyújt széles kínálatot a magyarországi kézműves élelmiszerekből, továbbá várják a fesztivál látogatókat kézműves kiállítók, árusok a kézműves vásár keretében.

Bízom abban, hogy e honlap hozzájárul ahhoz, hogy Ön, kedves érdeklődő teljes körű tájékoztatást kapjon a rendezvényről, és bízom abban, hogy november végén személyesen is találkozhatunk a fesztivál alatt.

Barangoljon hát továbbra is kedvére az oldalon és kívánom, hogy e látogatás kellemes és hasznos perceket szerezzen önnek.

 

Kulcsár István
Örkény Város Polgármestere